Baghetă umplută

       Baghetă umplută pentru dimineți liniștite... sau mă rog, aproape liniștite. Îți dai seama că prima dată nu am făcut destul loc în baghetă pentru ou și a curs tot când l-am pus. A trebuit să umblu toată casa dupa el ca să-l prind, zici că-i viu! Te vei distra puțin, recunosc, dar merită încercată această rețetă delicioasă și numai bună pentru micul dejun.

Ingrediente:
două mini baghete
unt
salam uscat
roșii Cherry
cașcaval
2 ouă
1 linguriță maioneză
usturoi
sare, piper, pătrunjel, cimbru


       Tăiem căpăcelul baghetei și scoatem miezul astfel încât să formăm un șanț. Ungem bagheta cu puțin unt.
       Separat, amestecăm maioneza, puțin usturoi, sare, piper și pătrunjel. Peste untul uns, punem și sosul de maioneză.

       Punem felii de salam, roșii și cașcaval.

       Punem oul, cu grijă, să nu fugă, ha! Adăugăm câteva felii subțiri de cașcaval și condimentăm cu cimbru.
       Lăsăm baghetele la cuptorul preîncălzit, la foc mic, până când s-a gătit oul.
       Gata treaba! Poftă bună!





You Might Also Like

0 $type={blogger}