Ramen cu pui și conopidă
Și ce-am ajuns... să mă plâng că a ieșit mâncarea bună!
1 conopidă micuță
ulei de măsline
sare, piper, curry, pătrunjel proaspăt
parmezan
Ingrediente pui:
1 piept de pui
ardei iute verde
usturoi
sare, piper, cimbru, chilli, condimentele de la supa la plic
1 lingură sos Teriyaki
200ml smântână pentru gătit
3 supe la plic
Pregătim întâi conopida. Tăiem felii conopida și o punem pe hârtia de copt. Stropim cu ulei de măsline și condimentăm cu sare, piper, curry și pătrunjel proaspăt.
Dăm tava la cuptor pentru 20 de minute. Punem apoi parmezanul și mai lăsăm conopida la cuptor pentru încă 10 minute. Nu trebuie gătită prea mult, mie îmi place să fie mai crocantă.
Într-o tigaie punem puțin ulei, câteva felii de ardei iute, usturoi, sare, piper, cimbru, condimentele de la supa la plic, chilli și o lingură de sos Teriyaki. Amestecăm condimentele și le lăsăm pe foc pentru câteva minute.
Punem apoi puiul tăiat bucăți.
După ce s-a făcut carnea, punem smântâna.
Lăsăm sosul pe foc până când fierbe.
Tăițeii de la supa la plic îi lăsăm să se înmoaie în apă fiartă. Îi strecurăm și îi amestecăm cu sosul.
Servim mâncarea caldă, alături de conopida coaptă și ne apucăm să facem a doua tură ha!
0 $type={blogger}