Aperitive în crustă de pâine

 
              Privește cele mai bune aperitive de care ai auzit vreodată: în crustă de
pâine, cu sos, mușchi file și mozzarella. Am spus „privește”, pentru că de la privit, la gătit și apoi la servit e doar o joacă! Îmj plac la nebunie aperitivele și e clar că o primă împresie despre un eveniment sau o întâlnire unde se servesc mai multe feluri de mâncare, ți-o formezi de când vezi aperitivele. Pentru că, știi și tu, o zi bună se cunoaște de la aperitive. Sau cum era faza?


Ingrediente:
2 cepe
1 lingură Woksauce
1 lingură sos Teriyaki
3 linguri ketchup de casă (poți folosi zacuscă, pastă de tomate, etc.)
sare, piper, cimbru
usturoi
felii de pâine
mușchi file
mozzarella

       Tocăm mărunt ceapa și o punem la călit. Adăugăm sosurile, ketchup-ul și dulceața de ardei iute și lăsăm pe foc 2-3 minute.
      Punem usturoiul, sarea, piperul și cimbru și mai lăsăm pe foc câteva minute.
            Cu ajutorul unui pahar decupăm un cerc din miezul feliilor de pâine.
      Ungem tava pentru brioșe cu puțin ulei și așezăm pâinea.
      Punem mozzarella, sosul, bucățile de mușchi file prăjit și mozzarella.
      Lăsăm tava la cuptor aprox. 20 min sau până când se topește brânza.
      Simplu și delicios, nu?







You Might Also Like

0 $type={blogger}