Budincă aperitiv

        Se mai numește și „chec aperitiv” și în toate felurile, depinde în ce tavă o faci, dar ideea este că îți prezint o rețetă foarte bună care poate fi mâncată oricând. Încep școlile curând, majoritatea oamenilor s-au întors la serviciu și te tot gândești ce să mai mănânci, ce să iei la pachet cu tine. E pretențios să iei tot felul de mâncăruri care ba trebuie încălzite, ba trebuie mâncate nu știu cum și e mai complicat. Aperitivul de astăzi se poate mânca oricând, oricum și oriunde. Este delicios și cald și rece, simplu, cu ketchup sau orice sos de roșii, pentru pachetul de prânz sau dimineață al unui adult sau al unui copil, deci chiar merge oricum. Se poate pregăti cu o seară înainte, iar dimineața se porționează și se împarte cui apucă, ha! Se mănâncă și zile în șir, nu te plictisești de ea și se și împarte cu oricine. 


Ingrediente:
8 ouă
salam sau șuncă
brânză Telemea
cașcaval
castraveți murați
gogoșar
1 pahar de lapte
15 linguri făină
sare, piper, chilli 

       Nu am scris gramajele pentru salam și restul, pentru că depinde de fiecare cât de consistent vrea să fie aperitivul.
       Batem ouăle și adăugăm laptele.

       Tăiem mărunt salamul, brânza, castraveții, gogoșarul, iar cașcavalul îl dăm pe răzătoare.
       Condimentăm cu sare, piper și chilli.


      Punem făina și omogenizăm ingredientele.
      Turnăm aluatul peste hârtia de copt așezată în tavă și dăm la cuptor, la foc mediu, până când oul s-a gătit.
             Poftă bună!


You Might Also Like

0 $type={blogger}