Budincă aperitiv
Se mai numește și „chec aperitiv” și în toate felurile, depinde în ce tavă o faci, dar ideea este că îți prezint o rețetă foarte bună care poate fi mâncată oricând. Încep școlile curând, majoritatea oamenilor s-au întors la serviciu și te tot gândești ce să mai mănânci, ce să iei la pachet cu tine. E pretențios să iei tot felul de mâncăruri care ba trebuie încălzite, ba trebuie mâncate nu știu cum și e mai complicat. Aperitivul de astăzi se poate mânca oricând, oricum și oriunde. Este delicios și cald și rece, simplu, cu ketchup sau orice sos de roșii, pentru pachetul de prânz sau dimineață al unui adult sau al unui copil, deci chiar merge oricum. Se poate pregăti cu o seară înainte, iar dimineața se porționează și se împarte cui apucă, ha! Se mănâncă și zile în șir, nu te plictisești de ea și se și împarte cu oricine.
0 $type={blogger}