Ciorbă de salată cu cartofi prăjiți
Poftiți la ciorbă de salată, servită cu cartofi prăjiți. Să-mi fie cu iertare, dar oricât de ciudat ar suna, știi că nu te-am învățat niciodată prostii! Știu că am provocat o avalanșă de opinii în contradictoriu încă de prima dată când am postat în story acest fel de mâncare, iar astăzi îți las la îndemână rețeta și te încurajez să încerci. Apoi te vei alătura, bineînțeles, taberei „n-aș fi crezut niciodată că poate să fie atât de bun” și vei căpăta mai multă încredere în mine, ha! Serios vorbind, la momentul servirii, adăugarea cartofilor prăjiți în ciorbă va fi elementul cheie pentru care îți vei aminti cu drag de această ciorbă de fiecare dată. O fi și mai ciudat sau nu, dar parcă ciorba asta se cere musai cu cartofi tăiați rondele și prăjiți în puțin ulei. După ce ai încercat, zi-mi dacă vorbesc prostii sau nu. Poftă bună!
1 ceapă
1 salată
500 -600ml lapte
500-600ml apă
1 gălbenuș
2 linguri smântână cu 24% grăsime
usturoi
sare, piper
0 $type={blogger}