Pulpe de pui cu sos

După cum am spus și în story zilele trecute, am început seria bunătăților pregătite cu produsele de la SULTAN cu prima rețetă, cea de cannelloni. Ai salvat-o? Noi continuăm seria cu următoarea rețetă mega gustoasă și aromată: pulpe de pui cu sos roșu. O rețetă rapidă și la îndemâna oricui. Stai pe aproape pentru că mai urmează ceva delicios, apoi o surpriză la sfârșit!

Vă spun acum și o scurtă informare legată de caracteristicile și beneficiile acestor produse. Sunt obținute exclusiv din/prin procesarea termică a roșiilor, fără adaos de aditivi, conservanți, coloranți, amidon sau fibre de altă proveniență decât rosiile, cu adaos de 2% sare. Au conținut bogat în minerale, vitamine și licopen (prin fierberea rosiilor se creste cantitatea de licopen). Gustul este dulce-acrișor ,păstrându-se aroma și gustul roșiilor. Adăugarea la rețete a pastei de tomate concentrate ca alternativă a folosirii roșiilor, se face prin 1 linguriță de pastă de tomate care înlocuiește aproximativ 4 roșii mari. Produsul este vegan, recomandat în diete (val kcal). Pe piață există produse obținute exclusiv prin procesarea roșiilor,dar și produse care „imită” existența roșiilor, prin adăugarea de fibre, amidon, coloranți, zahăr în produs. De aici diferența de preț între un produs de calitate și celelalte produse similare.


Ingrediente:
5 pulpe de pui fierte
sare, piper, boia
făină


Ingrediente sos:
3 linguri pastă de tomate Sultan
1 lingură miere
usturoi
puțină pastă de ardei iute
busuioc, oregano
jumătate de pahar cu apă



          Începem cu sosul, pentru că vom scoate pulpele din ulei și le vom pune direct în sosul fierbinte.
          Punem toate ingredientele pentru sos (mai puțin apa) într-o tigaie și lăsăm pe foc mic, 2 minute. Adăugăm apa, apoi lăsăm să fiarbă 4-5 minute.


          Pulpele fierte le condimentăm bine, le trecem prin făină, apoi le punem direct în uleiul încins.
Din când în când, mai întoarcem pulpele pe toate părțile.





        Scoatem pulpele și le așezăm direct în sos.



        Se pot servi alături de piure de cartofi, orez sau orice altceva vă place. Poftă bună!
         
          





You Might Also Like

0 $type={blogger}