Pulpe de pui cu sos
După cum am spus și în story zilele trecute, am început seria bunătăților pregătite cu produsele de la SULTAN cu prima rețetă, cea de cannelloni. Ai salvat-o? Noi continuăm seria cu următoarea rețetă mega gustoasă și aromată: pulpe de pui cu sos roșu. O rețetă rapidă și la îndemâna oricui. Stai pe aproape pentru că mai urmează ceva delicios, apoi o surpriză la sfârșit!
Vă spun acum și o scurtă informare legată de caracteristicile și beneficiile acestor produse. Sunt obținute exclusiv din/prin procesarea termică a roșiilor, fără adaos de aditivi, conservanți, coloranți, amidon sau fibre de altă proveniență decât rosiile, cu adaos de 2% sare. Au conținut bogat în minerale, vitamine și licopen (prin fierberea rosiilor se creste cantitatea de licopen). Gustul este dulce-acrișor ,păstrându-se aroma și gustul roșiilor. Adăugarea la rețete a pastei de tomate concentrate ca alternativă a folosirii roșiilor, se face prin 1 linguriță de pastă de tomate care înlocuiește aproximativ 4 roșii mari. Produsul este vegan, recomandat în diete (val kcal). Pe piață există produse obținute exclusiv prin procesarea roșiilor,dar și produse care „imită” existența roșiilor, prin adăugarea de fibre, amidon, coloranți, zahăr în produs. De aici diferența de preț între un produs de calitate și celelalte produse similare.
5 pulpe de pui fierte
sare, piper, boia
făină
Ingrediente sos:
3 linguri pastă de tomate Sultan
1 lingură miere
usturoi
puțină pastă de ardei iute
busuioc, oregano
jumătate de pahar cu apă
0 $type={blogger}