Prăjitură cu gem de caise
Mi s-a cam pus pata pe chestii fărâmicioase deasupra prăjiturilor și am pentru voi o rețetă delicioasă de prăjitură cu gem de caise. La bază are un blat moale, iar pe deasupra am pus un aluat cu mult unt, copt și fărâmițat, amestecat cu zahăr pudră și fulgi de ovăz. Și la mijloc, bineînțeles, am pus un strat gros de gem de caise de la Băcănia Bucovinei. Cred că merge de minune prăjitura și cu dulceața de zmeură sau vișine, tot de la ei. Noi le-am cam mâncat direct din borcan, cu lingurița, n-am mai avut timp pentru uns pâinea sau făcutul de prăjituri. Abia am salvat borcanul cu gemul de caise! Produsele lor sunt preparate cu multă dragoste, chiar în inima Bucovinei, în Gura Humorului, unul dintre cele mai primitoare orașe din Bucovina. Echipa „Băcănia Bucovinei” livrează delicii peste tot în țară și îți poți vedea gama lor de produse pe site-ul menționat pe pagina lor.
0 $type={blogger}