Ramen pizza

 

          O, da, pizza merge cu orice! Ești de acord? Poți să-i faci blatul din aluat copt, pâine, aluat de foietaj și chiar și din tăițeii de la supa la plic. Ai încercat vreodată? Se face super repede și are un gust genial. Sunt convinsă că iese o pizza delicioasă și cu blat din paste, dar parcă tăițeii ăștea... parcă au ei ceva special. Cred că le stă-n putere să transforme mâncarea în ceva și mai delicios decât ar vrea ea să fie. Și știu, vin sărbătorile, dar pizza merge mâncată oricând, crede-mă!


Ingrediente sos:
2 lingurițe dulceață de ceapă roșie (eu am folosit-o pe cea de la Băcănia Bucovinei)
1 linguriță pastă de gogoșari
2 linguri pastă de tomate
sare, piper


Ingrediente pizza (2 buc.)
2 pachete de supă la plic
600ml apă
2 ouă
șuncă
cașcaval
cimbru

        Sos: amestecăm toate ingredientele. 
*Găsești de comandat dulceața de ceapă roșie aici.



        Pizza: Pentru o pizza vom fierbe 300ml apă. Oprim focul și punem în apă fideaua de la un pachet. Lăsăm să se înmoaie, apoi scurgem de apă.
        Tăițeii îi amestecăm cu un ou bătut și adăugăm dacă vreți și condimentele de la supa la plic.
        În tigaia pentru clătite vom întinde tăițeii amestecați cu ou.

        Lăsăm să se prăjească, apoi întoarcem tăițeii pe cealaltă parte. 
        Ungem cu sos, presărăm puțin cașcaval dat pe răzătoare, punem șuncă, felii de cașcaval și cimbru.

        Transferăm pizza în cuptorul preîncălzit până când se topește cașcavalul.


       Poftă bună!




You Might Also Like

1 $type={blogger}